Nynorskbok.no / Personvern og informasjonskapslar

Personvern og informasjonskapslar

Personvern og informasjons- kapslar

Her kan du lese meir om kva informasjon vi nyttar og samlar inn når du besøker nettstaden vår. 

Oversikt

Statcounter

Vi bruker Statcounter til å registrere trafikken på sida. Informasjonen som vert registrert, er kva side som vert besøkt, dato og tid for besøket, IP-adresse, nettlesartype, operativsystem, skjermoppløysing og frå kva side du klikkar deg inn på sida. Les meir hjå Statcounter.

Issuu

Vi nyttar ISSUU til å vise bokutdrag. På sida deira kan du lese kva informasjonskapslar dei nyttar, og korleis du kan velje å slå dei av: https://issuu.com/legal/cookies

iThemes security

IThemes Security plugin lagrar IP-adressa til besøkande, brukar-ID til pålogga brukarar og brukarnamn når nokon prøver å logge inn. Dette vert gjort for å sjå etter vondsinna aktivitet og for å verne nettsida mot bestemte typar dataangrep. IP-adresse, brukar-ID og brukarnamn vert ikkje sendde til ein tredjepart, men lagra i ein avgrensa periode i IThemes Security plugin som nynorskbok.no nyttar. Denne informasjonen vert lagra i 180 dagar.

WordPress

Publiseringsverktøyet som vert nytta på denne sida, WordPress, lagar ein informasjonskapsel når ein loggar seg inn som brukar. Denne vert nytta til å spore aktiviteten til den innlogga brukaren, og om brukaren har tilgang til å redigere nettstaden. Det vert ikkje lagra nokon informasjonskapsel for kvar økt i WordPress frå eit vanleg besøk på denne nettstaden. 

Dersom du har spørsmål om behandlinga av personopplysningar, kan du ta kontakt med med Ingvild Hovden: ingvild@nynorsksenteret.no

For meir informasjon om rettane dine, sjå på nettsidene til Datatilsynet